Exit

Practice what you preach…

Als vakidioten weten we inmiddels wel in wat voor omgeving medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. Logisch dat we dat al jaren ook op onszelf toepassen!

Werken bij BusinessWise betekent werken in een omgeving waar werkplezier, vakmanschap en vertrouwen centraal staan. We werken in een compact team intensief samen om toegevoegde waarde te leveren voor onze klanten.

Het creëren van inzicht, dialoog en verbinding bij onze klanten is ons gemeenschappelijke doel. Wij dagen elkaar uit om daar ieder op eigen wijze aan bij te dragen. We creëren een omgeving waar veel ruimte is voor input en nieuwe ideeën. We willen onszelf en onze dienstverlening namelijk continu blijven verbeteren en ontwikkelen. We hebben onze blik op de buitenwereld gericht en zijn zo min mogelijk bezig met ‘intern geneuzel’. De samenleving en de invulling van werk veranderen sneller dan ooit en dat heeft natuurlijk veel invloed op onze werkzaamheden. Stilstaan is geen optie. Gelukkig niet!

De medewerkers van BusinessWise zijn duizendpoten. We geloven niet in strak omlijnde functies. Trek maar naar je toe wat je leuk en zinvol vindt. Wil jij graag een blog schrijven voor onze website? Do it! Vind je dat we een evenement moeten organiseren omdat je graag wil dat meer mensen weten dat ‘het traditionele MTO’ zijn beste tijd wel heeft gehad? Ga je gang! Heb jij een idee voor een nieuw product? Vertel het maar, wij luisteren.

Kortom: we werken volgens het ‘Wie het weet, mag het zeggen’-principe.

Moderne samenwerkingsverbanden

Het is voor ons niet vanzelfsprekend dat een arbeidsrelatie altijd betekent: werkgever, werknemer en een ‘arbeidscontract’. Of dat bij een opdracht altijd sprake is van een ‘klant-leverancier relatie’.

Wij geloven in co-creatie en staan open voor nieuwe vormen van samenwerking. Niet de vorm, maar hetgeen we samen willen bereiken staat centraal. Zo werken we steeds vaker samen met klanten om samen nieuwe producten te ontwikkelen en als partners in de markt te zetten. Ook hebben we een aantal (zelfstandige) associates aan ons verbonden. Door die samenwerking inspireren en versterken we elkaar en onze dienstverlening.

Ben jij een vernieuwer of een bijzonder talent? Heb jij ideeën die je met ons wilt delen en vind je dat wij jou of jouw organisatie moeten leren kennen? Vertel ons maar waarom!

EVEN PRATEN?

Enthousiast geworden over wie wij zijn, wat wij doen en waar we voor staan? En zie je een match met wie jij bent, wat jij doet en waar jij voor staat? Vul hieronder je gegevens in. Dan nemen we snel contact met je op!


Meer over BusinessWise

Benieuwd naar het team van BusinessWise?

Lees meer

Wat kenmerkt ons en waar staan we precies voor als Bureau?

Lees meer
Contact

Zoek je contact? Bij ons staan alle communicatiekanalen open.

Lees meer
Close
Go top