Exit

Practice what you preach…

Als vakidioten weten we inmiddels wel in wat voor omgeving medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. Logisch dat we dat al jaren ook op onszelf toepassen!

Werken bij BusinessWise betekent werken in een omgeving waar werkplezier, vakmanschap en vertrouwen centraal staan. We werken in een compact team intensief samen om toegevoegde waarde te leveren voor onze klanten.

Het creëren van inzicht, dialoog en verbinding bij onze klanten is ons gemeenschappelijke doel. Wij dagen elkaar uit om daar ieder op eigen wijze aan bij te dragen. We creëren een omgeving waar veel ruimte is voor input en nieuwe ideeën. We willen onszelf en onze dienstverlening namelijk continu blijven verbeteren en ontwikkelen. We hebben onze blik op de buitenwereld gericht en zijn niet van ‘intern geneuzel’. De samenleving en de invulling van werk veranderen sneller dan ooit en dat heeft natuurlijk veel invloed op onze werkzaamheden. Stilstaan is geen optie. Gelukkig niet!

De medewerkers van BusinessWise zijn duizendpoten. We geloven niet in strak omlijnde functies. Trek maar naar je toe wat je leuk en zinvol vindt. Wil jij graag een blog schrijven voor onze website? Do it! Vind je dat we een evenement moeten organiseren omdat je graag wilt dat meer mensen weten dat ‘het traditionele MTO’ zijn beste tijd wel heeft gehad? Ga je gang! Heb jij een idee voor een nieuw product? Vertel het maar, we luisteren naar elkaar vanuit ‘de bedoeling’.

Kortom: we werken volgens het ‘Wie het weet, mag het zeggen’-principe.

Samenwerkingsverbanden die van deze tijd zijn

Het is voor ons niet vanzelfsprekend dat een arbeidsrelatie altijd betekent: werkgever, werknemer en een ‘arbeidscontract’. Of dat bij een opdracht altijd sprake is van een ‘klant-leverancier relatie’.

Wij geloven in co-creatie en staan open voor nieuwe vormen van samenwerking. Niet de vorm, maar hetgeen we samen willen bereiken staat centraal. Zo werken we veelvuldig samen met klanten om nieuwe producten te ontwikkelen en als partners in de markt te zetten. Ook hebben we een aantal (zelfstandige) associates aan ons verbonden. Door die samenwerking inspireren en versterken we elkaar en onze dienstverlening.

Ben jij een vernieuwer of een bijzonder talent? Heb jij ideeën die je met ons wilt delen en vind je dat wij jou of jouw organisatie moeten leren kennen? Vertel ons maar waarom!

EVEN PRATEN?

Enthousiast geworden over wie wij zijn, wat wij doen en waar we voor staan? En zie je een match met wie jij bent, wat jij doet en waar jij voor staat? Vul hieronder je gegevens in. Dan nemen we snel contact met je op!


  Wij gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen met betrekking tot je (open) sollicitatie. Wel bewaren we jouw gegevens in onze mailbox. Wil je dat niet geef dat dan aan alsjeblieft!

  Meer over BusinessWise

  Benieuwd naar het team van BusinessWise?

  Lees meer

  Wat kenmerkt ons en waar staan we precies voor als Bureau?

  Lees meer
  Contact

  Zoek je contact? Bij ons staan alle communicatiekanalen open.

  Lees meer
  Close
  Go top