Exit

Op donderdag 18 september gaan we met geïnteresseerde relaties op bezoek bij Siza (één van onze klanten die werkzaam is in de gehandicaptenzorg).

Het afgelopen jaar hebben we intensief samengewerkt met Siza aan een bijzondere innovatie op het gebied van cliëntenonderzoek en medewerkersonderzoek.

Door het bundelen van kennis op het gebied van gehandicaptenzorg, organisatie-innovatie en onderzoek van klant- en medewerkerservaringen is een aanpak ontstaan die is gebaseerd op een simpel, maar revolutionair principe: medewerker en cliënt (en eventueel familie of verwanten van cliënten) krijgen het gehele jaar door drempelloos de gelegenheid om hun ervaringen met de zorg en met het werken bij Siza te delen en deze in dialoog te onderzoeken. De dialoog aangaan, daar draait het uiteindelijk om.

We nodigen je uit om uit eerste hand te vernemen wat de ervaringen zijn binnen Siza met het doorlopende cliëntenonderzoek en wat voor Siza de overwegingen zijn geweest om te starten met een doorlopend medewerkersonderzoek.

We denken dat de aanpak die we ontwikkeld hebben anderen kan inspireren en aan het denken zal zetten over bottom-up en ontwikkelingsgericht onderzoek onder medewerkers en cliënt binnen een organisatie.

Waar en wanneer?

Bedrijfsbezoek_Siza-122x101Het bezoek vindt plaats op donderdag 18 september van 10.00 tot 12.00 uur (ontvangst in de Buitenplaats, Marasingel 19 in Arnhem Zuid) en is kosteloos.

Na afloop lunchen we samen bij Siza.

Close
Go top