Exit

Afspraken nakomen

“Hoe kan het toch dat afspraken niet worden nagekomen? We hebben toch duidelijke afspraken met elkaar gemaakt? Iedere keer weer blijkt dat mensen hun eigen gang gaan en zich niks aantrekken van afspraken. Het is om moedeloos van te worden!”

Samenwerken

“Hoe komt het toch dat in onze organisatie de samenwerking tussen afdelingen niet lekker verloopt? Iedereen weet toch hoe belangrijk dat is voor de dienstverlening aan onze klanten? Iedereen blijft maar in zijn eigen silo zitten!”

Initiatieven nemen

“Waarom nemen medewerkers zelf geen initiatieven? Waarom moet er iedere keer zoveel energie in gestopt worden om hen aan de gang te krijgen? Iedereen ziet toch hoe belangrijk het is om extra stappen te zetten en een beetje proactiviteit te tonen?”

Waan van de dag

“Het is hier echt de waan van de dag! Iedereen is druk, we komen niet toe aan wat echt belangrijk is en we hollen maar door. De werkdruk is inmiddels gigantisch en daar hebben heel veel collega’s last van! Hoe lossen we dat nou op, hoe krijgen we hier nu eens rust in de tent?”

Hardnekkige vraagstukken

We helpen mensen in organisaties om te ontdekken wat er gaande is in taaie en hardnekkige vraagstukken. Hoe komt het dat het vraagstuk speelt? Wat gebeurt er precies? Wat doen mensen, hoe handelen zij in de dagelijkse praktijk met elkaar?

Dat doen we door met de mensen zelf, zonder oordelen en verwijten te ontdekken wat zij samen onbedoeld in het werk met elkaar veroorzaken en onbewust in stand houden.

Heb jij een (soortgelijk) vraagstuk dat jou bezig houdt? Komt een vraagstuk met een regelmaat terug in jouw MT of in overleg met leidinggevenden? Bel ons (030 69 13321) zodat we samen jouw vraagstuk kunnen verkennen. Of laat je vraag hieronder achter.

    Wil je alle velden invullen?    Close
    Go top